Afgeronde rechthoek:  

Tekstvak: De klant centraal 
Afgeronde rechthoek:                                                            

 

 

 

 

Afgeronde rechthoek: Interim management is meer dan alleen op de stoel van een leidinggevende zitten, vergaderingen bijwonen en lijstjes afwerken. Bij ons draait leidinggeven om coaching en het motiveren van medewerkers. 
Op actuariŽle afdelingen vinden veel werkzaamheden periodiek plaats. In onze visie moeten medewerkers altijd scherp zijn om de processen en applicaties bij repeterende werkzaamheden efficiŽnter en effectiever te maken. Daarbij moeten ook de aanlevering van de gegevens en de boodschap aan de ontvanger worden meegenomen. Hierdoor wordt het werk zingevender en stelt men zichzelf in staat om zich ook op andere disciplines te richten.
We laten het niet na om kritisch naar ingeslepen processen te kijken en daarbij medewerkers te laten inzien welk effect hun gedrag en wijze van communiceren op collega's en interne klanten heeft. Het is daarbij de bedoeling dat medewerkers zelf problemen gaan begrijpen en daarop zelf een oplossing definiŽren. Eventuele hindernissen zullen we gezamenlijk proberen weg te nemen.
Van der Tweel ActuariŽle Consultancy B.V. geeft management ondersteuning bij:
> Interim management op actuariŽle afdelingen
> Projectmanagement
> Testmanagement